AffärsIT i Skandinavien – skaparna bakom ISUPOS och ISUPOS Uno.

AffärsIT är en av de ledande leverantörerna inom kassa- och betalsystem i Sverige med kontor i Karlstad och Stockholm och försäljning i hela Europa. Grundarna bakom AffärsIT jobbade mycket tidigt med försäljning av butiksdataprodukter och var först ut med webbförsäljning av produkter som kvittoskrivare, kassalådor och streckkodsläsare.

I dag utvecklar vi kassamjukvaran ISUPOS och helhetslösningar för alla som vill ha prisvärda och effektiva kassor. ISUPOS har tusentals användare i både Sverige och andra länder. Förutom hela kassasystem säljer vi även tillbehör och förbrukningsartiklar som kvittoskrivare, kvittorullar, kassalådor, kunddisplayer, etiketter och mycket mer. För dig som vill ha kassor under enbart en kortare tid erbjuder vi korttidsuthyrning av kassautrustning.

Vi riktar oss till både stora företag, mindre butiker, festival- och eventarrangörer samt offentlig sektor. Under åren har vi samlat på oss mycket värdefulla kunskaper och erfarenheter som vi gärna delar med oss av. Tack vare samarbeten med välkända och pålitliga leverantörer kan vi också utlova dig god kvalitet till bra priser.

Vi strävar ständigt efter att ge dig som kund bästa möjliga service och hjälper dig gärna med dina frågor. Du når oss lätt på telefon, mejl eller chatt. Vi hörs!

Telefon: 08-613 70 20
Mejladress: info@affarsit.se
Besök gärna www.affarsit.se för att se mer av vårt sortiment
Chatta med oss genom att klicka i chattrutan nere till höger