ISUPOS för iPad ger dig en mycket prisvärd kassalösning

Vill du använda ISUPOS på din iPad finns ISUPOS-appen att ladda ner på App Store.

ISUPOS för iPad ger dig en mycket prisvärd kassalösning som självklart också är godkänd av Skatteverket.

Har du frågor är det bara att kontakta oss.

Spara pengar med ISUPOS – låg transaktionsavgift

Med ISUPOS får du alltid ett eget inlösenavtal. Transaktionsavgiften är 0,99 % och det tillkommer ingen ytterligare kostnad från din bank. Pengarna kommer in dagligen direkt på ditt bankkonto.

Titta gärna i våra jämförelsetabeller nedan över hur transaktionsavgiften påverkar ditt resultat. Det går fort att spara tiotusentalskronor per år.

Hur kommer jag igång?

Efter att du laddat ner appen och kört igång den på din iPad startar automatiskt din anmälan för att bli en ISUPOS-användare.

När du registrerar dig som användare så får du välja på vilket av de fyra olika sätten du vill använda appen på. Du får också möjlighet att beställa en kortterminal om du behöver det.

Hämta appen från App Store:

Available_on_the_App_Store_black

 

Vad skiljer sig mellan ISUPOS Uno och ISUPOS för iPad?

ISUPOS för iPad är en mindre variant om man jämför med ISUPOS Uno. Även om ISUPOS för iPad är en bra kassalösning så finns inte det stora utbudet av tillvalsfunktioner med mera i iPadversionen.

Ständig utveckling sker av ISUPOS för iPad och en ny version lanseras ungefär en gång per månad. I mars 2017 gäller att ISUPOS för iPad innehåller ungefär motsvarande funktionalitet som iZettle.

Vad kostar ISUPOS för iPad?

Beroende på hur du vill använda ISUPOS för iPad finns olika lösningar med olika prissättning:

A – Komplett lösning inklusive godkänd kassa med kontrollenhet och kortterminal. Pris per månad 249 kr. Transaktionskostnad 0,99 %.

B – Endast kortbetalning med kortterminal. Köp kortterminalen för 1 295 kr eller hyr den för 99 kr per månad. Transaktionskostnad 0,99 %.

C – Endast godkänd kassa med kontrollenhet men utan kortbetalning. Pris 199 kr per månad.

Du väljer vilket alternativ du önskar efter att du laddat ner appen.


Vad skiljer sig mellan ISUPOS och iZettle?

Jämförelse1