Börja med att välj det paket som du vill ha. Du hittar de tre olika alternativen längre ner på sidan.
Din beställning tar några dagar att hantera och därefter skickas produkter ut till er. Leverans sker från AffärsIT i Skandinavien AB som utvecklar och ger support på alla ISUPOS-produkter. Till er leverans medföljer instruktioner och kom-igång-guide så du enkelt kan komma igång. Vi finns dessutom alltid bara ett telefonsamtal eller mejl bort ifall ni behöver hjälp. Chatta gärna med oss om du vill diskutera.

0,99%

0,99 % är den totala transaktionsavgiften för inlösen, inget extra tillkommer från din bank och liknande. Omsätter din verksamhet 50 000 kr per månad betyder det en besparing på 8 610 per år jämfört med iZettle vad gäller transaktionsavgifter.

30 dagars ångerrätt

Om du mot förmodan skulle ångra ditt köp har du alltid 30 dagars ångerrätt.

Fri support

Hos oss har du alltid fri support. Supporten gäller på våra öppetider: Måndag-Fredag: 09.00-17.00, med stängt för lunch mellan 12.00-13.00. På kvällar och helger kan man alltid ringa på vårt journummer: 0900-1997 där samtalet kostar 19,90kr/min.

Beställ ISUPOS Uno

ISUPOS Uno
Uno Paket 1Uno Paket 2Uno Paket 3Uno XL Paket


Härmed ingås avtal gällande kassasystem ISUPOS Uno. Beroende på val av paket gäller följande villkor.

Uno Paket 1 – hyr ISUPOS Uno. Månadskostnad för hyra av systemet inklusive kortterminal, det godkända kassaregistret ISUPOS och certifierad kontrollenhet är 499 kr. Beloppet faktureras månadsvis. Priset är angivet utan eventuella tillval. Bindningstid för avtalet är 36 månader och avtalet förlängs därefter med tre månader i taget utan krav på uppsägning.

Uno Paket 2 – för dig som redan har en dator. Månadskostnaden är 249 kr per månad för det godkända kassaregistret ISUPOS och certifierad kontrollenhet. Det är ingen bindningstid så du kan när som helst avsluta om du inte längre behöver kassaregistret. Engångskostnaden är 1295 kr som avser köp av Uno kortläsare.

Uno Paket 3 – köpa loss ett ISUPOS Uno. Engångskostnaden för att köpa de produkter som ingår i unopaketet är 6 995 kr. En månadskostnad för det godkända kassaregistret ISUPOS och certifierad kontrollenhet tillkommer med 249 kr per månad. Ingen bindningstid gäller så du kan när som helst avsluta om du inte behöver kassaregistret. För samtliga paket gäller att priset är angivet exklusive moms och vid försenad betalning tillkommer 2 % i dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning skall samtlig utrustning återsändas till AffärsIT i Skandinavien AB som innehar äganderättsförbehåll.

Uno XL – hyr ISUPOS Uno XL. Månadskostnad för hyra av systemet inklusive kortterminal, Uno XL-kassadator, det godkända kassaregistret ISUPOS, streckkodsläsare, kvittoskrivare, kassalåda och certifierad kontrollenhet är 699 kr. Beloppet faktureras månadsvis. Priset är angivet utan eventuella tillval. Bindningstid för avtalet är 36 månader och avtalet förlängs därefter med tre månader i taget utan krav på uppsägning.
Jag godkänner avtalet.

Uno Paket 1

För dig som vill skaffa ISUPOS Uno för 17 kronor om dagen vilket blir 499 kronor i månaden med alla nya produkter. Bindningstid är 36 månader.

Följande ingår: Surfplatta med stativ, kvittoskrivare, certifierad kontrollenhet, godkänt kassaregister ISUPOS och kortterminal, samt fri support och uppstartshjälp.

Uno Paket 2

För dig som redan har en dator och vill skaffa ISUPOS kassasystem samt Uno-kortläsare. Din dator blir ett godkänt kassaregister med certifierad kontrollenhet och kortbetalningar kan göras direkt. Ingen bindningstid.
OBS!
Söker du ISUPOS för iPad? Läs mer här.

Följande ingår: Godkänt kassaregister ISUPOS för Windows och kortterminal, samt fri support och uppstartshjälp.

Uno Paket 3

För dig som vill köpa ISUPOS Uno. Du betalar en engångskostnad på 6 995 kr och sedan 249 kr i månaden för kassasystem ISUPOS och kontrollenheten.

Följande ingår: Surfplatta med stativ, kvittoskrivare, certifierad kontrollenhet, godkänt kassaregister ISUPOS och kortterminal, samt fri support och uppstartshjälp.

Uno XL

För dig som vill skaffa ISUPOS Uno XL för 23 kronor om dagen vilket blir 699 kronor i månaden med alla nya produkter. Bindningstid är 36 månader.

Följande ingår: Uno XL-kassadator, kvittoskrivare, kassalåda, certifierad kontrollenhet, godkänt kassaregister ISUPOS och kortterminal, samt fri support och uppstartshjälp.